Activitats

Activitats

  • El Bordado de Agost  (SUSPENDIDO TEMPORALMENTE)
  • El Bordado de Agost  (SUSPENDIDO TEMPORALMENTE)
  • El Bordado de Agost  (SUSPENDIDO TEMPORALMENTE)

El Brodat d'Agost

Una tècnica de decoració tradicional

Imagina el teu disseny, crea un esborrany i dibuixa'l amb fang. En aquest taller podràs practicar la decoració amb argila líquida o barbotina. En primer lloc presentarem els materials i eines necessàries per a brodar. Després de veure una demostració de com es decora els participants passen a planificar esbossos sobre paper. Finalment, es broda el motiu desitjat sobre la placa ceràmica i cada participant s'emporta la seua obra a casa.

Antigament es brodaven botijons i gerres que formaven part d'aixovars de nóvia i peces de luxe. Segons els estudis, a finals del segle XIX aquesta tècnica va viure el seu moment d'esplendor en les cantereries d'Agost. Hui només perviu al nostre taller, on fabriquem reproduccions d'aquestes peces antigues. Anabel Mollà, l'última brodadora d'Agost, serà l'encarregada de desenvolupar aquesta activitat.

Estàs interessat en aquesta activitat? Tan sols has d'omplir el formulari de reserva que et presentem a continuació i fer clic al botó de reservar. Ens posarem en contacte amb tu per confirmar tots els detalls.

* Oferim el servei addicional de cocció les peces en el nostre forn, així com posterior enviament del material per agència de transport.
 

  • Duració:30 minuts
  • Grup:min. 20 persones
  • Preu:3 € / persona

Formulari de reserva

Persona de contacte
Dades de reserva
Valencià
Castellà
Anglés
Francés
Altre
Facebook
Google
Fullet
Boca/orella
Altre
Accepte la política de privacitat (Llegir)